Page 104 - GREC14N_EFL_01
P. 104

Foodism | Resto-Reviews                                                          CFU




        ΓΕΥΣΕΙΣ ΙΟΝΙΟΥ                    Βενετσιάνικου Πηγαδιού, Γιάννης
        Τις παραδοσιακές κερκυραϊκές συνταγές   Βλάχος, παντρεύει την comfort με τη
        της Κέρκυρας όμως έχει ξεψαχνίσει και   σύγχρονη κουζίνα στο πιο ατμοσφαιρικό
        ο Χάρης Νικολούζος. Σκοπεύει να τις   εστιατόριο του νησιού, σερβίροντας
        παρουσιάσει με μοντέρνο τρόπο στο The   σπεσιαλιτέ πληθωρικής νοστιμιάς.
        White House. Η Κληματαριά του Νίκου   Πολύ ανεβασμένο εστιατόριο με
        Μπέλλου στις Μπενίτσες συνεχίζει   αντίστοιχη ατμόσφαιρα, θέα στον μαγικό   INFO
        να αποτελεί τη σοβαρότερη επιλογή   Κόλπο του Κομμένου και μια μείξη   Apaggio Gourmet à la carte
                                                                            Restaurant, Marbella Nido Suite
        για όσους θέλουν να απολαύσουν την   ελληνικής και ιταλικής κουζίνας πρώτης   Hotel & Villas
        παραδοσιακή κουζίνα του νησιού στα   κλάσης είναι και το Aristos, εντός του   +30 266 107 6452
        καλύτερά της. Οι ψαρομεζέδες του είναι   εμβληματικού Grecotel Corfu Imperial,   Etrusco
        ονομαστοί, με πρώτον και καλύτερο την   με σεφ τον Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη   +30 266 109 3342
        υπέροχη σκορπίνα μπιάνκο.         και υπό την υψηλή εποπτεία του    Fresco, Ikos Dassia
        Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, από την   διάσημου Matteo Temperini.       +30 237 309 5100
                                                                            Kerkyra, Ikos Dassia
        άλλη, στο Pomo d’Oro προτείνει    Το καλύτερο ψάρι θα το δοκιμάσετε   +30 237 309 5100
        και φέτος μια πολύ προσωπική και   στην Τούλα, στον όρμο Αγνί, που   Ouzo, Ikos Dassia
        φινετσάτη κουζίνα –με κερκυραϊκούς   αντιμετωπίζει την ψαροφαγία με   +30 237 309 5100
        τόνους αλλά και διεθνείς τάσεις– στο   σύγχρονο τρόπο, διατηρώντας   The White House Restaurant
        στυλάτο εστιατόριο, το οποίο έχει κιόλας   ταυτόχρονα το κλασικό της προφίλ, ενώ   +30 266 309 1251
        πολύ ενδιαφέρον οινικό χαρακτήρα.  αξιόλογη δουλειά γίνεται και στο   Klimataria Restaurant
                                                                            +30 266 107 1201
        Επίσης, ο Αριστοτέλης Μέγκουλας   Fisherman’s Cabin, στο τέρμα της   Pomo d’Oro Corfu
        επιμελείται και το κουκλίστικο Imabari   παραλίας του  Άη Γιώργη των Πάγων, το   +30 266 102 8680
        Seaside Bar & Resto με θέα στο Παλιό   οποίο σερβίρει θαλασσινά διαμαντάκια   Imabari Seaside
        Φρούριο. Η γευστική του πρόταση   περιωπής.                         Lounge Bar & Resto
        παραμένει comfort ελληνική με ιταλικές   Μη χάσετε με τίποτα, αν βρεθείτε στο   +30 266 110 0340
                                                                            Nolita
        πινελιές κοιτώντας έντονα τη θάλασσα,   νησί, ένα δείπνο πολλών αστέρων στο   +30 266 104 2810
        ενώ τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει για   φημισμένο Etrusco. Το εστιατόριο-  The Venetian Well Bistro-Wine
        ακόμα μια φορά ο πολύ καλός bartender   σχολή για την εξέλιξη της ελληνικής   Restaurant
        Σπύρος Κερκύρας.                  δημιουργικής κουζίνας, στο χωριό Κάτω   +30 266 155 0955
        Στην κερκυραϊκή πρεσβεία του Noli-  Κορακιάνα της Κέρκυρας, συνεχίζει   Aristos, Grecotel Corfu Imperial
        ta στην Πλατεία Δημαρχείου επιστρέφει   να αποτελεί, με την υπογραφή του   +30 266 108 8400
                                                                            Toula’s Restaurant
        για δεύτερη χρονιά ο σεφ Γιάννης Λιόκας   γνωστού, βραβευμένου σεφ, Έκτορα   +30 266 309 1350
        με την πιο προσεγμένη ιταλική κουζίνα   Μποτρίνι, σημείο αναφοράς στη   Fisherman’s Cabin
        στο νησί, ενώ ο σεφ και ιδιοκτήτης του   γαστρονομική σκηνή της χώρας.  +30 266 304 9375



























        104   GREC14N   2018
   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109